Select Page

ABOUT

Lees alles over ons op deze pagina

OVER ONS

Wij enjoyitfit is ontstaan door Kyle van der Vliet die van ondernemen houdt. Tegenwoordig heeft die passie voor sport (fitness) , natuurlijk ook voor fashion. Een combinatie van deze elementen zorgt voor een goede basis om uiteindelijk een bedrijf te starten. Onder het genot van een hapje eten en een drankje kwam snel uit op enjoyitfit om te starten.

OUR MISSION

Onze missie om jonge mensen te voorzien van toonaangevende producten die helpen bij een inspiratie voor anderen, het gevolg is van onze passie voor sport en fashion. Wanneer u dit doet, is het heel belangrijk voor ons om te voldoen aan de kwaliteitsverwachtingen voor onze klanten.

OUR VISION

Ons kledingmerk zorgt voor een positieve sfeer. De hoodie’s, sweaters en de T-shirts zijn erg fris om naar te kijken. De lichte kleding is heerlijk in de zomer, de donkere kleding is perfect voor de winter en voor de koude zomerdagen.

ONZE KERNVOORWAARDEN

Blijven gaan: voor ons is het belangrijk dat wanneer u een doel hebt, u doorgaan tot het einde. Deze denkwijze zorgt ervoor dat u kunt bereiken elke doel hebt!

Inspireren: wij willen dat u als een bron van inspiratie voor de mensen om je heen door middel van onze producten. Zowel binnen als buiten de sportschool.

Kwaliteit: de kwaliteit van het leven is voor ons erg belangrijk. Dit vertalen we naar de producten die wij voor u ontwerpen.

OVER ONS

Betalingsmogelijkheden

Algemene voorwaarden

Verzending & Retourzending

CONTACTEER ONS

T: 06 13309566

M: info@enjoyitfit.nl

 

VOLG ONS

Website gemaakt door: www.ertveldt.be